CONFINAMENT: VIDES DES DEL BALCÓ
Iván Teba

Vides des del balcó. Iván Teba. Espai Cultural Can Bisa

Del 13 de març al 2 de maig de 2021

La fotografia m’ha agradat des de sempre i he portat una càmera fotogràfica en tots els meus viatges i en celebracions de tota mena, però mai en un sentit artístic. Fa uns 3 anys, gràcies al meu amic i fotògraf David Aguilar, qui em va animar a canviar la meva visió respecte la fotografia, vaig començar a fer fotografies com una forma d’expressió personal.

Vaig formar-me per millorar tècnicament i d’allà va sortir el meu primer reportatge fotogràfic, anomenat “Skins”. Des d’aleshores no he parat de fer fotografies.

He estat col·laborant com a fotògraf i creador de contingut en campanyes publicitàries de productes i esdeveniments. Algunes fotografies meves s’han utilitzat com a cartell de presentació de Flama Surf Boards en el Surf Film Festival Barcelona edició del 2019 i recentment a Surferule (Instagram) per a una entrevista que van fer a Sergi Galanó, CEO de Flama Surf Boards.

Aquí a Vilassar de Mar he estat el fotògraf en tres obres de teatre de La Tropa Teatre: “La edad de la Ira”, “La resplendor” i “Misteriós assassinat”.

Actualment estic treballant en diversos projectes personals que desitjo puguin dur-se a terme i que es formalitzin alguns de professionals.