NIT DELS MUSEUS

Preparant la Nit dels Museus…

IMATGES D’UN MAR DE PERSPECTIVES. TALLER D’ART I ENGANY VISUAL

Taller de cocreació de caràcter didàctic i lúdic entorn del joc de les perspectives exagerades -anamorfismes-. Dibuix i fotografia es combinen per crear una obra divertida i lúdica sobre el món del mar.

Ideació i creació: Josep Malagarriga (@jmalagar)


IMATGES DE L’SKETCHING MUSEUM

Artistes, des de visitants ocasionals fins a grans professionals, dibuixaran les obres del Museu Enric Monjo per estudiar-les o copiar-les. Participa-hi observant o dibuixant i gaudeix del desig d’aprendre i de l’entorn d’un museu viu motivat per la creació i l’admiració de l’art. Amb la participació dels grups Dibuixem Maresme (@dibuixemmaresme), Urban Sketching Vilassar (@lacasetadelarbre) i VilassArt (vilassart.cat).


IMATGES DE CARME ROVIRA: OLOR I COLOR

Inauguració de l’exposició d’olors inspirades en l’obra pictòrica de l’artista Carme Rovira. Sandra Iruela (@sandirsl), creadora de notes i composicions olfactives, ens proposa un passeig d’olors i emocions a la Casa Museu Carme Rovira.


IMATGES DE LA MÀGIA DE LA CREACIÓ: ART SOBRE ART

“…Fontana no va entendre Miró…”, performance de l’artista Martí Rom en què, a través de l’expressió artística, conceptualitza sobre l’art i, alhora, comparteix l’inici de la creació d’una nova obra.